Silótelepek kivitelezése

A mezőgazdaságban megtermelt termények tárolásának tipikus formája az acélsilók. A síktárolókhoz képest a be és kitárolás költséghatékony, kíméletes, teljes mértékben automatizálható.

bővebben

Szárítótelepek építése

A termény tartósítás ősi eszköze a nedvesség tartalom csökkentése a szárítás. Ezt ma már fejlett, korszerű berendezések segítségével valósítjuk meg.

bővebben

Vetőmagüzemi kivitelezése

Vállaljuk tisztítógépek, szeparátorok, optikai válogatók szakszerű beépítését, vagy rendszerbe integrálását a szükséges anyagmozgató gépekkel, porelszívókkal, PLC-vezérléssel.

bővebben

Ipari porelszívó rendszerek

Egy korszerű üzem elengedhetetlen feltétele a pormentesség. Ezt indokolja a kulturált munkakörnyezet az egészség védelme, de szempont lehet a berendezések zavarmentes működése, vagy a robbanás és tűzvédelem, melyekre megoldást jelentenek az általunk kivitelezett porelszívó rendszerek.

bővebben

Ipari üzemi kivitelezések

Tevékenységünkkel otthonosan mozgunk minden olyan üzemben, ahol megtalálhatóak a takarmányiparban is ismert berendezések, anyagmozgató és feldolgozó gépek, legyen az élelmiszeripar, vegyipar, vagy növényolajgyár, stb.

bővebben

Malomipari kivitelezések

A vállalkozás szakemberei több alkalommal végeztek malomipari beruházások alkalmával, gépészeti szerelési feladatokat. A technológus szakmérnök által elkészített tervrajzok kézhezvételét követően, saját műhelyünkben elkészítettük a szükséges kiegészítő gyártmányokat, mint lemezidomok, tartószerkezeteket, majd munkatársaink elvégzik a szükséges helyszíni installációt.

bővebben

Ipari automatizálás

Megtervezett és gépészetileg, építészetileg kivitelezett üzemeinket PLC-vezérléssel egészítjük ki, mely magában foglalja az anyagmozgatás, be és kiadagolás, mérlegelés, tárolás irányítását, naplózását valamint üzemeltetés során a műszaki felügyeletet.

bővebben

Takarmánykeverő üzemek fejlesztése

Minden felelős üzemeltető jól tudja, hogy a meghibásodás miatti kényszerű üzemleállás a legnagyobb és legkellemetlenebb veszteség egy termelő egységben, hiszen rendszerint éppen akkor következik be, amikor éppen a megélhetést jelentő bevételt kellene megtermelni.

bővebben

Fémszerkezetes épületek kivitelezése

Gyártóműhelyünk alapfelszereltsége lehetővé teszi, acél csarnok és tartószerkezetek gyártását. Technológiai kivitelező tevékenységünkhöz gyakran csatlakozik fémszerkezeti, csarnokszerkezeti kivitelezés.

bővebben

Referenciák

Silótelepek kivitelezése

Szárító telepek kivitelezése

Vetőmagüzemek kivitelezése

Ipari porelszívó rendszerek kivitelezése

Ipari üzemek kivitelezése

Malomipari kivitelezések

Ipari automatizálás

Keverőüzemek kivitelezése

Lak-Alarm a megbízható kivitelező

A Lak-Alarm Kft. megalapítása óta takarmányipari feldolgozó üzemekben vállal, elsősorban kivitelezési feladatokat.

Tapasztalt szakembergárdánknak és mérnök csapatunknak köszönhetően a szükséges szakértelem birtokában tudunk eleget tenni a felkéréseknek.Tevékenységünket főként szárítótelepeken, takarmánykeverőkben, vagy más, de az alkalmazott technológiákat illetően ezekhez hasonló üzemekben végezzük.Tervezést követően, menedzseljük a kivitelezéseket, akár teljes körűen, generál pozícióban is.A szükséges fémipari gyártásokat saját tulajdonú, speciálisan felszerelt műhelyünkben végezzük.A beépítésre kerülő főbb gépeket, kivitelezői tapasztalataink alapján választjuk ki, beszállító partnereink kínálatából, figyelembe véve a rendszer és a megrendelő igényeit.
A helyszíni kivitelezés során, jelentős, saját szakemberállománnyal és eszközparkkal rendelkezve, teljes körűen vállaljuk a munka lebonyolítását, a beüzemelésig, átadásig.Elkészült üzemeinket, az átadást követően is időszakosan átvizsgáljuk, karbantartjuk, mert értjük és folyamatosan szem előtt tartjuk a megrendelőink érdekeit.